"Zanlıların yeri belirlendi"

`Charlie Hebdo` dergisindeki saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen iki şüphelinin yeri belirlendi. İki şüphelinin Paris'in kuzeyindeki Villers-Cotteret'te bir benzin istasyonunda görüldüğü iddia edildi. İsmini vermeyen bir yetkili de bu bilgiyi doğruladı.

Gülten

Charlie Hebdo dergisine yönelik saldırının ardından Fransız polis "terörist avı" başlattı. Cezayir doğumlu kardeşler Şerif ve Said Kuaşi'nin Paris'in kuzeyindeki Villers-Cotteret'te bir benzin istasyonunda görüldüğü belirtildi.
Villers-Cottert'teki bir benzin istasyonu sahibi, zanlıları gri bir araçla gördüğünü ileri sürdü. Zanlıların silahlı olduğu da iddialar arasında. İsmini açıklamayan Fransız bir yetkili de, bu bilgiyi doğruladı.

PARİS'TE İKİNCİ ÇATIŞMA: KADIN POLİS ÖLDÜ
Bu gelişmenin ardından Paris'in güneyindeki Montrouge siyah giysili, üzerinde çelik yelek bulunan bir kişi otomatik silahla polise ateş açttı. Çatışmada bir polis memuru öldü, diğeri yaraladı. 52 yaşında olduğu belirtilen saldırgan, polis tarafından yakalandı.

KADIN POLİS ÖLDÜ
Yaşamını yitiren polis memurunun kadın olduğu belirtiliyor. Saldırının Charlie Hebdo katliamıyla ilgisi olup olmadığı ise bilinmiyor.
KEBAP RESTORANINDA PATLAMA
Fransız haber ajansı AFP, Fransa'da bugün bir saldırı daha gerçekleştirildiğini duyurdu. Ülkenin doğusundaki Villefrance-sur-Saone kentinde bir camiye yakın mesafede bulunan kebap restoranında patlama oldu.
Fransız polisi, patlamanın saldırı sonucu meydana geldiği şüphesiyle soruşturma başlattı.

"TERÖRİST AVI" BAŞLATILDI
Fransa'da Charlie Hebdo dergisinin ofisini basarak 12 kişiyi öldüren 32 ve 34 yaşlarındaki Şerif ve Said Kuaşi kardeşler için polisin "terörist avı" sürüyor.
Fransız özel birlikleri, Cezayir kökenli olduğu iddia edilen iki kardeşi, başkent Paris'e 2 saat mesafedeki Reims'e bağlı Croix Rouge bölgesinde arıyor. Ev ev arama yapan Fransız polisi şu ana kadar 7 kişiyi gözaltına aldı.
"BAĞLANTILI İSİMLER GÖZALTINDA"
Polisin gözaltına aldığı 7 kişinin, Fransız vatandaşı Cezayirli iki kardeş Şerif ve Said Kuaşi ile yakın bağlantılı isimler olduğu belirtildi. Gözaltına alınanlar arasında kadınlar da olduğu belirtiliyor.

Trump ve Putin G-20'de bir araya geldi

YSK Başkanı Sadi Güven, oy oranlarını açıkladı

İstanbul'da oy verme işlemi sona erdi

Trump: İran'a saldırıyı durdurdum çünkü orantısız olacaktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim anketleriyle ilgili açıklama

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo: Umman Körfezi'ndeki saldırıların sorumlusu İran

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde polisi alarma geçiren olay

Danimarka'da 3 Türk kökenli aday milletvekili seçildi

ABD'den S-400 açıklaması

Cumhrubaşkanı Erdoğan Kral Selman ile telefonda görüştü

Zem Zem Tower'a Talibim!

Trump: Tahran terör şampiyonu

Danimarka’da seçimin kazananı sol partiler oldu

Kadıköy-Eminönü vapurunda silahla ateş açan şüpheli polis ekipleri harekete geçirdi

Hakkari'de askeri araç kaza yaptı: 1 şehit, 1 yaralı

Eminönü'nde bayram izdihamı

Time'dan Türk gazeteciye büyük onur

500 bin Euro'su çalındı şikayetçi olmadı

Ay'ın Toprak Ağasına Vatikan Kancası

Yeryüzü Doktorları, Gazze için gönüllü arıyor