"Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) Deneyine Gelecekten Müdahale"

Emre Özerginli'ye insanlığın kaderini değiştirebilecek, geçmiş yıllarda yapılması planlanan ancak tam anlamıyla yapılamayan CERN bünyesindeki deneye ilişkin sorumuzu sorduk.

Gülten

İki fizikçisinin, ortaya attığı bir iddia bilim Dünyası'nda büyük heyecan yarattı.
Tanrı parçacığı da denilen Higgs parçacığını bulmak için CERN’de yapılan deneyin karadelik yaratarak zaman tüneli açacağı iddia edilmişti.
Şimdi 2 saygın fizikçi Kopenhag’daki Niels Bohr Enstitüsü Prof.Holger Bech Nielsen ve Kyoto’daki Yukawa Fizik Enstitüsü’nden Masao Ninomiya deneyin gelecekten sabote edildiğini öne sürdü.Hakkında en fazla komplo teorisi üretilen konulardan biri olan CERN’deki Büyük Hadron Çarpıştırıcısı ile ilgili bugüne kadar bir çok iddia ortaya atıldı. Bir diğer adı “Tanrı parçacığı” olan Higgs parçacığı üretmek için çalıştırılacak olan Hadron’un, dünyayı yutacak bir karadelik yaratacağı, zaman yolculuğuna neden olarak gelecekten insanların gelmesine neden olacağı bunlardan bazılarıydı. Dünyanın merakla beklediği gün, Eylül 2008’di. Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, dünyanın gözleri önünde deneyine başladı. Ancak deney, mıknatıslarda gerçekleşen bir arıza nedeniyle durduruldu. 8 milyar dolar harcanan ve 15 yıl süren araştırmalar, ertelendi. Daha sonra CERN’den yapılan açıklamada deneyin Aralık 2008 de yapılacağı söylendi fakat deney beklenilen başarıya ulaşamadı.

Emre Özerginli'ye Cern'de yapılması planlanan ancak yapılamayan, Tanrı parçacığı adı verilen Higgs bozonunu bulmak için yapılması planlanan fakat gelecekten gelen kişi veya kişilerce deneyin sabote edilmesi ihtimalini sorduk.

"Geçmişte yaşanan konu hakkında söyleyeceğim, zamanda yolculuk olayının en iyi şekilde maddi ve manevi şekilde desteklemeye çalışan biri olarak, geçmiş aylarda Niels Bohr Enstitüsü, Prof.Holger Nielsen ile bu konu ile alakalı görüşmede bulundum.Kendisi konuyla ilgili yazdığı makalesinde de belirttiği gibi gelecekten gelen kişi veya kişilerin Cern'de yapılacak olan deneyi sabote etme ihtimalinin yüksek olduğu düşüncesini samimi şekilde belirtti.japon fizikçi Masao Ninomiya'nın da ve diğer konuyla alakalı fizikçilerinde bu ihtimale katıldıklarını belirtti.Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) üst düzey yetkili kişiler ile temasım olmadı ancak konunun uzmanlarıyla görüşmelerde bulundum.Temasta bulunduğum, alanında uzman Dünya çapında tanınan fizikçilerin bu yönde açıklamalarda bulunması bizi Moon Star Luminary Sci&Tech Corp. olarak çalışmalarımızı destekler duruma geldi.

Şahsi düşüncem zamanda yolculuk kavramını anlamamız, gerçekleştirebilmek için öncelikle zamanı, zamanı anlamak için maddeyi,maddeyi anlamamız içinse zamanı çok iyi anlamalıyız.Bu kavramlar karışık gibi gelebilir fakat konu ile ilgili, zamanı iyi kavrayabilen olağanüstü insanlarla karşılaştım.Bu insanların ortak özellikleri
geleceği doğruluk oranı yüksek şekilde tahmin edebilme yetenekleriydi.Kutsal sayılan kitaplardan,tarihin en eski el yazmalarına kadar incelemelerde bulunduk.CERN'de planlanan bu deneyde "Zülkarneyn" örneği gibi kişi veya kişilerin tüm zaman kesitlerine hakim olabilen, ileri veya geri gitme, gelecekte yaşayan kişi veya kişilerin olabileceğini yüksek ihtimalle düşünüyoruz."şeklinde cevapladı.

Emre Bey ile mail yolu ile iletişime geçtik ve sorumuzun cevabını aldık.Kendisine teşekkür ediyoruz.

Trump ve Putin G-20'de bir araya geldi

YSK Başkanı Sadi Güven, oy oranlarını açıkladı

İstanbul'da oy verme işlemi sona erdi

Trump: İran'a saldırıyı durdurdum çünkü orantısız olacaktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim anketleriyle ilgili açıklama

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo: Umman Körfezi'ndeki saldırıların sorumlusu İran

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde polisi alarma geçiren olay

Danimarka'da 3 Türk kökenli aday milletvekili seçildi

ABD'den S-400 açıklaması

Cumhrubaşkanı Erdoğan Kral Selman ile telefonda görüştü

Zem Zem Tower'a Talibim!

Trump: Tahran terör şampiyonu

Danimarka’da seçimin kazananı sol partiler oldu

Kadıköy-Eminönü vapurunda silahla ateş açan şüpheli polis ekipleri harekete geçirdi

Hakkari'de askeri araç kaza yaptı: 1 şehit, 1 yaralı

Eminönü'nde bayram izdihamı

Time'dan Türk gazeteciye büyük onur

500 bin Euro'su çalındı şikayetçi olmadı

Ay'ın Toprak Ağasına Vatikan Kancası

Yeryüzü Doktorları, Gazze için gönüllü arıyor