1 Milyar $'lık Yardımda Bulunmaya Hazırız

Ay'a yaptığı yatırımlar, bilimsel kuruluşlar için oluşturulmuş fonlara yaptığı yatırımlar ve çeşitli yardım kuruluşlarına yaptığı bağışlarla anılan Moon Star Luminary Sci&Tech Corp. Yönetim kurulu başkanı Emre Özerginli'nin Birleşmiş Milletler (BM) aracılığıyla gercekleştirilmesi planlanan yeryüzü ve uzay adlı projelendirilme aşamasında olan çalışmasını yayınlıyoruz.

Gülten

Ay'a yaptığı yatırımlar, bilimsel kuruluşlar için oluşturulmuş fonlara yaptığı yatırımlar ve çeşitli yardım kuruluşlarına yaptığı bağışlarla anılan Moon Star Luminary Sci&Tech Corp. Yönetim kurulu başkanı Emre Özerginli'nin Birleşmiş Milletler (BM) aracılığıyla gercekleştirilmesi planlanan yeryüzü ve uzay adlı projelendirilme aşamasında olan çalışmasını yayınlıyoruz.

"Çevre korumayla iligili herşey,nüfus artışı, sera etkisi,hava kirliliği, türlerin yok olması, ozon tabakasının hasarı kısacası insanlığın nesillerimizin geleceği konusuyla ilgili,
Bütün bu alanlar,doğal kaynak rezervleri,çevre kirliliği,sağlık,üreme,yaşam standardı,iklim birden fazla yönden birbirlerine bağlıdır.Bir alandaki değişiklikler diğer alanda sonuçlar doğurur.Böylesine ağlarla birbirine bağlanmış bir sistemde meydana gelebilecek şey kan dolaşımının durmasıdır.Çünkü bir alandaki çöküş başka bir alanda da çöküşe yol açar.Bir çeşit domino etkisi işte biz buna doğanın bütünlük ilkesi diyoruz.Dünya gezegeninde meydana gelebilecek yüksek düzeydeki çöküşler uydumuz olan Ay'ın da etkilenmesine sebep olacaktır.

Şuda bir gerçek ki en zararlı ürünler, metalar ekonomik olarak en ucuz ve en karlı şeyler olduğu da gerçek.Çin'nin ekonomik büyümesi bunun göstergesidir.Her şeyin çevreyi kirlettiği oranda bir maliyeti olsaydı, bugun çevre ile ilgili problemlerimizi en aza minimum seviyeye indirilmiş olurduk.İnsanların bütün hesaplamalarında çevre faktörünün de bir parasal,kapital maliyeti olduğunu düşünmelidir.
Dünya gezegeninin çevre ile ilgili herşeyi bedavaymış gibi bilinçsiz kullanmak kesinlikle gelecek nesillerimiz için hata durumunda.Dünya ekonomi tarihine bakarsak doğadan bir şeyler almanın bir sınırı olduğunu anlamış olacağız.Moon Star Luminary Sci&Tech Corp. olarak bunun farkındayız ve çalışmalarımız bu yönde.

Doğanın bize ücretsiz sunduğu yeryüzü ekolojik sisteminin yaklaşık değeri 20 Trilyon $ olarak hesaplanmıştır.İnsanlığın ilerlemesi için ekolojik sistemin maliyetini hesapların dışında tutamayız.Bununla ilgili olarak çevreyi korumaya yönelik bir vergi sistemi oluşturmalıyız.Yani bir nevi çevre kirletme vergisi de diyebiliriz.Birleşmiş Milletler (BM)ile üzerinde çalışmayı planlamış olduğumuz bu konuyla ilgili olarak bahsetmiş olduğum bu yeni vergi sistemi insanlığın yararına olacak şekilde düşünüldü.

Bu vergilerin arasında geçmişte de örnekleri bulunan, 3.William'ın 1696 yılında bir tür emlak vergisi olan Güneş ışığının kullanımıyla ilgili pencere vergisi yani bunun benzeri olarak Güneş ışığından yararlandığımız kadar hava raporlarına göre vergi ödemek,2014 yılında Pekin'in kırmızı alarm seviyesindeki hava kirliğinin olduğu yerleşim bölgesinde bir restoran sahibinin müşterilerine kurduğu cihazla temiz hava sunması ve buna ek ücret alması bu vergilendirmeye örnek olarak gösterebiliriz.Yani kişinin havayı kirletme oranında vergi alınması.Tabiiki bu tür vergilerin kişilerin gelir durumlarına göre belirlenmesi gerekir ve hayata geçirilmesi uygulanması teknik detaylar ve incelemeler sonucunca oluşturulacaktır.

İnsan medeniyetinin,şehirleşmenin başlamasından itibaren insanların hizmetlerden daha iyi yararlanabilesi,insana yaraşır biçimde yaşayabilmesi için birtakım vergiler konmuştur ve bu alınan vergiler sayesinde ülkelerde büyük gelişimlerin olduğu ve gelişim Dünyadada gözlemlenmiştir.Bu uygululamayı çevre ve uzay alanında uygulamamız gerektiği kanaatindeyim.

Dünyada, mal ve emtialarda yaşamda kalite arayan hayat standartlarını yüksek seviyede tutmak isteyen ilk millet Türkler olduğu doğrudur ve ilk defa standardizasyon uygulamasını Osmanlı İmparatorluğu başlattı. 1502 tarihinde, 2.Bayezid zamanında başlatılan standart uygulaması Batı ülkelerinde de faaliyete geçmiştir. Kanunname-i İhtisab-ı Bursa ismini taşıyan Standart Fermanı’nda bütün tarım ürünleri gerek kalite, gerek fiyat yönünden standarda bağlandı. Fermanda; et ve süt ürünleri, şeker, tuz, mücevherat,emlak gibi çeşitli ürünlerin özellikleri ayrı ayrı belirtilerek standardize edilmiştir.Bütün bu yapılanlar insana yaraşan biçimde yaşamayı sağlamak için yapılan uygulamalardır.
Bu standartlaşma hayat kalitesini yükseltme ilkesini yukarıda belirtmiş olduğum yeni vergilendirme sistemiyle İnsanlığın, gelecek nesillerimizin korunması için endüstriyel uygarlığımızı özellikle Enerji,Hammadde,Gıda, Su ve Uzay çalışmalarına kalite standartları çerçevesinde Kapitalizmin serbest piyasa ilkelerine göre düzenlemeliyiz uygulamalıyız.

Projelendirmeye başladığımız Ay'da yaşam oluşturma faaliyetimizi örnek vercek olursak Ay yüzeyinde varolan sahip olduğumuz bu boş toprakların kolonileşme safhasında Dünya'mızda bulunan insanların benzer yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesi için Dünya'mızda olan yaşamsal herseyin Ay'da tedarik edilmesi gerekli.Su, hava,hayvan ve bitki çeşitliliği ve verimli topraklar,bayındırlık iskan ve maden arama faaliyetleri yapacağız.Suyun gerekli şekilde taşınması yada yapay olarak gıdalar ile birlikte suyun da üretilmesi, gerekecek.Bütün bunların maliyeti yaklaşık 1 Trilyon $ değerinde.Biz Moon Star Luminary Sci&Tech Corp. olarak bunu gerekleştirme aşamasındayız.

Dünyada eğer yeryüzü, doğanın bir şirket olduğunu, eğer ihtiyacımız olan her şeyi bu şirketten almak durumunda kaldığımızı,evet herşeyi sadece hammadde değil, havayı, suyu, gıdayı tüm yaşamsal gereksinimlerimizi bu şirketten alma durumunda kalsaydık,işte Moon Star Luminary Sci&Tech Corp.olarak Ay'da böyle bir yaşamsal alanı inşa edecek olan şirketimizin yapacağı faaliyet manevi bakımdan da paha biçilemez durumda olacaktır.Evrenin tespit edilen ilk gezegenler arası şirketi olma yolunda olduğu için.

Birleşmiş Milletler ile üzerinde durmayı planladığımız doğayı,çevreyi,doğanın bütünlük ilkesini korumakla ilgili bu vergilendirme sistemi Dünya'da uygulandığı hayata geçirildiği takdirde biz Moon Star Luminary Sci&Tech Corp. olarak 1 Milyar $'lık yardımda bulunmaya hazırız ve her yıl daha da fazla yardımda bulunacağımızın teminatını verebiliriz."

The Time Turk ekibi olarak Birleşmiş Milletler ile faaliyete geçirilmesi planlanan çalışmasını ekibimizle paylaştığı için Emre Bey'e teşekkür ediyoruz.
Bu tür yardımlarda ve faaliyetlerde bulunduğu için ayrıca tebrik ediyoruz.

Trump ve Putin G-20'de bir araya geldi

YSK Başkanı Sadi Güven, oy oranlarını açıkladı

İstanbul'da oy verme işlemi sona erdi

Trump: İran'a saldırıyı durdurdum çünkü orantısız olacaktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim anketleriyle ilgili açıklama

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo: Umman Körfezi'ndeki saldırıların sorumlusu İran

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde polisi alarma geçiren olay

Danimarka'da 3 Türk kökenli aday milletvekili seçildi

ABD'den S-400 açıklaması

Cumhrubaşkanı Erdoğan Kral Selman ile telefonda görüştü

Zem Zem Tower'a Talibim!

Trump: Tahran terör şampiyonu

Danimarka’da seçimin kazananı sol partiler oldu

Kadıköy-Eminönü vapurunda silahla ateş açan şüpheli polis ekipleri harekete geçirdi

Hakkari'de askeri araç kaza yaptı: 1 şehit, 1 yaralı

Eminönü'nde bayram izdihamı

Time'dan Türk gazeteciye büyük onur

500 bin Euro'su çalındı şikayetçi olmadı

Ay'ın Toprak Ağasına Vatikan Kancası

Yeryüzü Doktorları, Gazze için gönüllü arıyor